- تاریخ ثبتنام
- 16/8/20
- ارسالیها
- 140
- پسندها
- 2,845
- امتیازها
- 13,503
- مدالها
- 10
دختر همسایه سبابه تابستون گاهی میمود رورفتنت چشامو تر نکرد برو برنگرد
ر
دختر همسایه سبابه تابستون گاهی میمود رورفتنت چشامو تر نکرد برو برنگرد
ر
وای وای وای دل من، شده عاشق نگات ای که نمیدونستم میشم پریشون چشاتدختر همسایه سبابه تابستون گاهی میمود رو
تورو دیدمو دید من ب این زندگی تغییر کردوای وای وای دل من، شده عاشق نگات ای که نمیدونستم میشم پریشون چشات
(همین بود دیگه؟ یادم نیست)
دنیااااا تو شدی همه دنیاااام هر جا بری اونجااااام عاشق تو ااااام (با لحن بهنام بانیای بخونید)تورو دیدمو دید من ب این زندگی تغییر کرد
د بده
مرا رفیقانم به سخره می گیرند بریده دستم را غلاف شمشیرم زمین اگر گرد است چرا نمیبینم جهان اگر فانیست چرا نمیمیرم؟دنیااااا تو شدی همه دنیاااام هر جا بری اونجااااام عاشق تو ااااام (با لحن بهنام بانیای بخونید)
م بده
میدونی، حالم این روزا بدتر از همهست اخه هرکی رسید دل سادهای من رو شکست (مرتضی پاشاییای)مرا رفیقانم به سخره می گیرند بریده دستم را غلاف شمشیرم زمین اگر گرد است چرا نمیبینم جهان اگر فانیست چرا نمیمیرم؟
م بده
توقع ندارم بفهمی منو تو هیچ وقت نمی تونی درکم کنیمیدونی، حالم این روزا بدتر از همهست اخه هرکی رسید دل سادهای من رو شکست (مرتضی پاشاییای)
ت بده
یکی هست، تو قلبم، که هر شب وایه اون میخونم و اون خوابه؟ چی چی بود؟ همون اون ارهتوقع ندارم بفهمی منو تو هیچ وقت نمی تونی درکم کنی
ی بده
هر بار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدتریکی هست، تو قلبم، که هر شب وایه اون میخونم و اون خوابه؟ چی چی بود؟ همون اون اره
ه بده
وای وای وای دل من شده عاشق نگات ( تکراریه که هست ،مهمه مگه)هر بار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو
ر بده