- ارسالیها
- 3,230
- پسندها
- 10,918
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال با حضور در دفتر سرهنگ میرجلیلی، رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور ضمن تبریک هفته بسیج و ابراز خوشحالی از حضور چهرهای ارزشی و با سابقهای درخشان در راس سازمان بسیج ورزشکاران، گزارشی از فعالیتهای فدراسیون هندبال در راستای سیاستهای سازمان بسیج ورزشکاران ارائه کرد.
در این جلسه پاکدل پس از تبریک هفته بسیج اظهار داشت: افتخار میکنم 27 سال است که بسیجی هستم و خواهم بود. سعی کردهایم در رشته هندبال در راستای ترویج اخلاق، فرهنگ و روحیه جهادی در ورزش تلاش کنیم و اقدامات خوبی را در این مدت انجام دادیم. سالن هندبال فدراسیون را به نام سردار دلها شهید قاسم سلیمانی نام گذاری کردیم و لیگ امسال را نیز در بخش مردان به نام و یاد شهید حسین...
در این جلسه پاکدل پس از تبریک هفته بسیج اظهار داشت: افتخار میکنم 27 سال است که بسیجی هستم و خواهم بود. سعی کردهایم در رشته هندبال در راستای ترویج اخلاق، فرهنگ و روحیه جهادی در ورزش تلاش کنیم و اقدامات خوبی را در این مدت انجام دادیم. سالن هندبال فدراسیون را به نام سردار دلها شهید قاسم سلیمانی نام گذاری کردیم و لیگ امسال را نیز در بخش مردان به نام و یاد شهید حسین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.