به نام خالق یکتا
چالش: با کدام رمان تا حالا گریه کردید؟
خودم خیلی از رمانها بود که گریه کردم، مثلا مرگ مهران توی رمان اساماس، یا رمان غروب خورشید وقتی که آریا کشته شد، رمان اماماس، رمان زمستان داغ هم خیلی جاهاش گریه دار بود!
خب حالا شما بگید!
با کدوم رمان بیشتر گریه کردید؟
به سادگیم بخند وقتی مهرداد رفت
سر رمان عروس فراریم گریهام گرفت اونجایی که نامزداش مرد
رمان نوایندم بود در حال تایپ سر اونم وقتی آترین دارفانی را وداع گفت گریهام درامد
به سادگیم بخند وقتی مهرداد رفت
سر رمان عروس فراریم گریهام گرفت اونجایی که نامزداش مرد
رمان نوایندم بود در حال تایپ سر اونم وقتی آترین دارفانی را وداع گفت گریهام درامد
جدی؟ خودمم گریم گرفت سر تایپش!
آره، رمان عروس فراری که کلا من جلو دهنم رو گرفته بودم رو صدای گریم بلند نشه، مخصوصا اونجایی ک آرشا مرد، واقعا گریه دار بود، وقتی اونجوری عاشق هم شدن، ولی عشقشون فقط دو ماه طول کشید!
به سادگیم بخند هم زیبا بود! خونده بودم، اون بخشش خیلی غمگین بود واقعا!
رمان "حکم دل" وقتی که شخصیت منفی داستان اصلاح شد اما اعدامش کردن اشکم در اومد:(
رمان " مجبوری با من بمانی" این کلا افسردگی آور بود:/
رمان " فرار دردسر ساز" یه جاش گریه داشت دقیق نمیدونم کدوم قسمتش بود.
رمان "حکم دل" وقتی که شخصیت منفی داستان اصلاح شد اما اعدامش کردن اشکم در اومد:(
رمان " مجبوری با من بمانی" این کلا افسردگی آور بود:/
رمان " فرار دردسر ساز" یه جاش گریه داشت دقیق نمیدونم کدوم قسمتش بود.
حکم دل، خوندم، آره اونجاش خیلی وحشتناک گریه دار بود.
مجبوری با من بمانی رو فکر کنم همونی بود که اسم اربابه آیهان بود دیگه، آره اونم غمگین بود، بیشتر برای پسر بچهه ناراحت شدم.
فرار دردسرساز هم واقعا غمگین بود، ولی پایان خوشی داشت!
رمان پولتو به رخم نکش رو بخونید، تازه مفهوم زار زدن به حال دختری که بیدلیل محکوم به زجر کشیدن از طرف عشقش و حتی قبل از اون، توهینهایی که بهش میکرد و پولش رو طوری به رخش میکشید که واقعا شاهد لحظه به لحظهی شکستن غرور و قلب دختر رو میفهمیدی و شاهد بودی! اینکه داداشش توی رختخواب گریه میکرد برای اینکه پول نداره به جای تخممرغ آبپز، چیز دیگهای بخورن و توطئهای که پسر داستان واقعا بیرحم، کاری کرد ب بدترین نحو ممکن اون دختر از نون خوردن بیوفته و از کار بیکارشه.
حالا بماند که بعد از چند وقت، وقتی عاشقش میشه و میفهمه برادرش به اون دختر حس داره و زودتر اقدامی نمیکنه و ب دلایلی، کلی شکنجه میشه و اون پسر خودش میندازه وسط و توی دادگاه محکوم میشه، ولی بدتر سر اون دختر میاره! درحالی که بیگناه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.