Dogoloo نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 78 امتیازها 103 27/2/21 #11 panizbabaei گفت اگه نفر قبلی تو دنیای واقعی مزاحمت میشد چیکار میکردی کلیک کنید تا باز شود... اگه میشناختمش تعجب میکردم از اینکه از جلو دیدمش بعد میکشتمش!اگه نمیشناختمش باز هم میکشتمش! :16: چیکار کنم خو...مادر نزاییده کسی ک بخاد مزاحم من شه..
panizbabaei گفت اگه نفر قبلی تو دنیای واقعی مزاحمت میشد چیکار میکردی کلیک کنید تا باز شود... اگه میشناختمش تعجب میکردم از اینکه از جلو دیدمش بعد میکشتمش!اگه نمیشناختمش باز هم میکشتمش! :16: چیکار کنم خو...مادر نزاییده کسی ک بخاد مزاحم من شه..
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,945 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 محل سکونت Cocoa milk 27/2/21 #12 Dogoloo گفت اگه میشناختمش تعجب میکردم از اینکه از جلو دیدمش بعد میکشتمش!اگه نمیشناختمش باز هم میکشتمش! :16: چیکار کنم خو...مادر نزاییده کسی ک بخاد مزاحم من شه.. کلیک کنید تا باز شود... پوکر نگاش میکردم بعدم میومدم خونه:/ اصن عادم بیخیالیم:/ امضا : Your Pluto
Dogoloo گفت اگه میشناختمش تعجب میکردم از اینکه از جلو دیدمش بعد میکشتمش!اگه نمیشناختمش باز هم میکشتمش! :16: چیکار کنم خو...مادر نزاییده کسی ک بخاد مزاحم من شه.. کلیک کنید تا باز شود... پوکر نگاش میکردم بعدم میومدم خونه:/ اصن عادم بیخیالیم:/