- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
رضا مهماندوست در خصوص مسائلی که طی هفتههای اخیر بین وی و میلاد بیگی مطرح شده بود به خبرنگار مهر گفت: این تکواندوکار در شرایط فعلی در تهران است و تمرینات خود را پیگیری میکند. به دلیل شیوع کرونا امکان بازگشت به آذربایجان را ندارد. البته در مورد مصاحبههای اخیر با میلاد صحبت کردم و وی گفت که منظور خاصی نداشته و برداشت شخصی نگارنده از صحبتهایش منتشر شده است.
وی افزود: میلاد به هیچ عنوان نباید در مورد من مصاحبه میکرد و این کار او اشتباه بود. میلاد در ایران است و جو گیر شده و حرفهای غیر حرفهای زده که از تمایل خود برای مبارزه با «هوگو» ی ایران صحبت کرده است. البته که اصل قضیه همین است و در واقع هر شخصی دوست دارد برای کشور خود فعالیت کند. ولی میلاد آن زمانی که در ایران بود، تیم ملی...
وی افزود: میلاد به هیچ عنوان نباید در مورد من مصاحبه میکرد و این کار او اشتباه بود. میلاد در ایران است و جو گیر شده و حرفهای غیر حرفهای زده که از تمایل خود برای مبارزه با «هوگو» ی ایران صحبت کرده است. البته که اصل قضیه همین است و در واقع هر شخصی دوست دارد برای کشور خود فعالیت کند. ولی میلاد آن زمانی که در ایران بود، تیم ملی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.