- تاریخ ثبتنام
- 17/9/19
- ارسالیها
- 7,921
- پسندها
- 55,491
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 56
سطح
42
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
- #1
نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی) توسط اکسیژن، باکتریها و دیگر میکرو ارگانیسمها است؛ هرچند که در روشهای نگهداری، میتوان به استفادهٔ از باکتریهای خوشخیم، مخمرها و قارچها برای نگهداری و افزودن بر ویژگیهای طعم و مزه (به عنوان در مثال، پنیر، ش*ر..اب) اشاره کرد. نگهداری یا ایجاد ارزش تغذیهای، بافت، عطر و طعم در نگهداری ارزش غذا به عنوان یک غذا بسیار مهم است. قبول یک مادهٔ خوراکی به عنوان یک مادهٔ غذایی مناسب ممکن است در فرهنگهای مختلف تعبیرهای متفاوتی داشته باشد. نگهداری مواد غذایی معمولاً از طریق جلوگیری از رشد باکتریها، قارچها و سایر میکروارگانیسمها، همچنین اکسیداسیون چربیها؛ که باعث ترشیدگی میشوند، صورت میپذیرد. روشهای متداول برای نگهداری غذا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.