متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی شکر قهوه‌ای؛ خواص و ویژگی‌ها

  • نویسنده موضوع ELHAMrr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 185
  • کاربران تگ شده هیچ

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,232
پسندها
10,919
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #1
به گزارش بهداشت نیوز ،شکر قهوه‌ای شیرین‌کننده‌ای بسیار مشابه شکر سفید است و از نیشکر تهیه می‌شود. با این تفاوت که حاوی مقادیر متفاوتی از ملاس می‌باشد. شکر قهوه‌ای می‌تواند تصفیه شده یا تصفیه نشده باشد، ولی اغلب شکر قهوه‌ای موجود در بازار تصفیه شده است. مشابه همه انواع شکرها، شکر قهوه‌ای نیز دارای کالری و کربوهیدرات است، ولی مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌ها و مواد معدنی در آن وجود ندارد. از این رو می‌تواند بخشی از الگوی غذایی باشد به شرط آنکه در حد تعادل مورد مصرف قرار گیرد.

تمام کالری به دست آمده از شکر قهوه‌ای از منشأ کربوهیدراتی آن است. هر یک قاشق چایخوری از این شیرین‌کننده 17 کالری انرژی به دست می‌دهد و تمام این کالری از قندها است. هیچ‌گونه فیبر یا نشاسته‌ای در شکر قهوه‌ای موجود نیست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ELHAMrr

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا