`Diaco کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 1,066 پسندها 16,542 امتیازها 37,073 مدالها 16 20/12/20 نویسنده موضوع #1 سلام دوستان امیدوارم بتونیم لحضات خوبی رو در کنار هم داشته باشیم و فاصله بین غمهاتون کم و کمتر بشه. (اونایی که جنبه دارن بیاناااا بعد نگی نگفتی) اشتراک رو بزنین یادتون نره امضا : `Diaco
سلام دوستان امیدوارم بتونیم لحضات خوبی رو در کنار هم داشته باشیم و فاصله بین غمهاتون کم و کمتر بشه. (اونایی که جنبه دارن بیاناااا بعد نگی نگفتی) اشتراک رو بزنین یادتون نره
`Diaco کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 1,066 پسندها 16,542 امتیازها 37,073 مدالها 16 20/12/20 نویسنده موضوع #2 تو صف نون بودم ديدم۲ تا پسر هفت هشت ساله سر نوبت با هم بحث ميکردن... اولى: برو بابا! دومى: به من نگو بابا به من بگو عمو، به من که ميگى بابا من نسبت به تو احساس مسئوليت پيدا ميکنم! نظرتون چیه همگی باهم محو شیم؟ امضا : `Diaco
تو صف نون بودم ديدم۲ تا پسر هفت هشت ساله سر نوبت با هم بحث ميکردن... اولى: برو بابا! دومى: به من نگو بابا به من بگو عمو، به من که ميگى بابا من نسبت به تو احساس مسئوليت پيدا ميکنم! نظرتون چیه همگی باهم محو شیم؟
`Diaco کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 1,066 پسندها 16,542 امتیازها 37,073 مدالها 16 20/12/20 نویسنده موضوع #3 امروز نمی دونم جواب کدوم کار خوبم رو گرفتم! رفتم صدگرم نخودچی گرفتم، داشتم میخوردم... که یهو دیدم یه پسته توشه! باور کنید اشک توی چشمام حلقه زده بود... امضا : `Diaco
امروز نمی دونم جواب کدوم کار خوبم رو گرفتم! رفتم صدگرم نخودچی گرفتم، داشتم میخوردم... که یهو دیدم یه پسته توشه! باور کنید اشک توی چشمام حلقه زده بود...
`Diaco کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 1,066 پسندها 16,542 امتیازها 37,073 مدالها 16 20/12/20 نویسنده موضوع #4 یارو نصفه شب مزاحم شده بود! برداشتم میگم بعله؟؟ میگه خوابیدی؟ میگم نه اینجا هوا روشنه... میگه :عه؟ مگه کوجایی؟؟ گفتم من ایتالیام… یارو ترسید شارژش تموم بشه قطع کرد دیگه زنگ نزد. امضا : `Diaco
یارو نصفه شب مزاحم شده بود! برداشتم میگم بعله؟؟ میگه خوابیدی؟ میگم نه اینجا هوا روشنه... میگه :عه؟ مگه کوجایی؟؟ گفتم من ایتالیام… یارو ترسید شارژش تموم بشه قطع کرد دیگه زنگ نزد.
`Diaco کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 1,066 پسندها 16,542 امتیازها 37,073 مدالها 16 20/12/20 نویسنده موضوع #5 یارو خودشو دار زده. رفیقم میگه به خاطر مشکلات زندگی اینکارو کرده؟ گفتم پ نه پ میخواسته نیروی کشش طناب رو اندازه گیری کنه ! امضا : `Diaco
یارو خودشو دار زده. رفیقم میگه به خاطر مشکلات زندگی اینکارو کرده؟ گفتم پ نه پ میخواسته نیروی کشش طناب رو اندازه گیری کنه !
`Diaco کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 1,066 پسندها 16,542 امتیازها 37,073 مدالها 16 20/12/20 نویسنده موضوع #6 حیف که ثروت ندارم… وگرنه مشتمو میکوبیدم به دیوار و میگفتم: حاضرم همه ثروتم رو بدم فقط یه لحظه آرامش داشته باشم. لامصب خیلی باکلاسه:/ امضا : `Diaco
حیف که ثروت ندارم… وگرنه مشتمو میکوبیدم به دیوار و میگفتم: حاضرم همه ثروتم رو بدم فقط یه لحظه آرامش داشته باشم. لامصب خیلی باکلاسه:/