kimiya khorami رو به پیشرفت سطح 5 ارسالیها 0 پسندها 395 امتیازها 2,113 مدالها 6 16/9/21 #31 ♡hadise♡ گفت وقتی داری سریال مورد علاقت رو میبینی و داداشت کنترل رو برمیداره و میزنه کانال کودک کلیک کنید تا باز شود... وقتی تک فرزند باشی دنیا هنوزم قشنگیاشو داره:) خدایا شکرت:))))))))))) امضا : kimiya khorami
♡hadise♡ گفت وقتی داری سریال مورد علاقت رو میبینی و داداشت کنترل رو برمیداره و میزنه کانال کودک کلیک کنید تا باز شود... وقتی تک فرزند باشی دنیا هنوزم قشنگیاشو داره:) خدایا شکرت:)))))))))))
Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,072 پسندها 41,328 امتیازها 84,376 مدالها 77 16/9/21 مدیر #32 روبه روت نشسته هی صداش میکنی سرتکون میده با بغلی مشغول حرف زدن بشه هی میخنده بعد ازش میپرسی میگه هیچی یاحرفونصفه ول میکنن خیس کردن دمپایی هیچی نمیگن بعد چنساعت میگن مگه من نگفتم اینکاروکن میگه مگه نمیدونیی میگی نه تو بگو میگه هیچی ولش کن:uz4i: آخرین ویرایش 16/9/21 امضا : Seta~
روبه روت نشسته هی صداش میکنی سرتکون میده با بغلی مشغول حرف زدن بشه هی میخنده بعد ازش میپرسی میگه هیچی یاحرفونصفه ول میکنن خیس کردن دمپایی هیچی نمیگن بعد چنساعت میگن مگه من نگفتم اینکاروکن میگه مگه نمیدونیی میگی نه تو بگو میگه هیچی ولش کن:uz4i:
♡Rebekah Mikaelson♡ رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 65 پسندها 1,472 امتیازها 9,913 مدالها 8 16/9/21 #33 باهاش ک حرف میزنم میگه هیچی ولش... امضا : ♡Rebekah Mikaelson♡
ech_pha نو ورود سطح 2 ارسالیها 25 پسندها 237 امتیازها 990 مدالها 2 16/9/21 #34 MS.AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... من امروز با شخصیت رمانم سر این دعوا کردم اصن. کاش شب بخیر بود براش کلی نوشته بودم سین زد جواب ندداد منم ک اعصاب قورت داده زدیم ب تیپ و تارهم امضا : ech_pha
MS.AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... من امروز با شخصیت رمانم سر این دعوا کردم اصن. کاش شب بخیر بود براش کلی نوشته بودم سین زد جواب ندداد منم ک اعصاب قورت داده زدیم ب تیپ و تارهم
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,256 امتیازها 24,673 مدالها 26 16/9/21 #35 هیچی مجبوری بایکی از دوستای اسگولت قرار میزاری با رفیقت میری اون نمیاد:/ امضا : Altinay*
Rasha1384 رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 82 پسندها 630 امتیازها 3,753 مدالها 6 16/9/21 #36 والا بدم میاد بعد دوروز جواب بدن یا سین کنن امضا : Rasha1384
- HaDiS.Hs - کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,033 پسندها 10,779 امتیازها 30,873 مدالها 15 17/9/21 #37 MS.AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... اینکه داداشم از حرص من عین گاو میاد خیار و با دهن باز میخوره:/ امضا : - HaDiS.Hs -
MS.AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... اینکه داداشم از حرص من عین گاو میاد خیار و با دهن باز میخوره:/
بابای دخترش کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,284 پسندها 44,664 امتیازها 60,573 مدالها 33 17/9/21 #38 با دهن باز غذا میخورن -_
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,651 امتیازها 49,173 مدالها 25 3/10/21 #39 NARGES AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... دقیقا و خودشاخ پنداری امضا : AINAZ.R
NARGES AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... دقیقا و خودشاخ پنداری
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,892 امتیازها 22,873 مدالها 16 26/10/21 #40 NARGES AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... تیکه انداختن محل نذاشتن و خدشونو گرفتن پز دادن از داشتن چیزی ک بقیه ندارن امضا : Mahtab Rezayat
NARGES AMIRI گفت خب خب اومدیم حرص درار ترین رفتارهایی که میدونیم رو ب چالش بکشیم*-* مثلا یکیشون اینه ک پیام اخرتو سین بزنه ولی جواب نده:/(مثلا گفتی شب بخیر=|) کلیک کنید تا باز شود... تیکه انداختن محل نذاشتن و خدشونو گرفتن پز دادن از داشتن چیزی ک بقیه ندارن