- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
خبرورزشی/ لیگ برتر ایران؛ محمود فکری در نشست خبری بعد از دیدار با گلگهر سیرجان اظهار داشت: جا دارد به هر دو تیم خسته نباشید بگویم. بازی خیلی خوب و سنگینی انجام شد و موقعیتهای خیلی خوبی روی هر دو دروازه به وجود آمد. شاید میشد هم ما به گلهای بیشتری برسیم و هم گلگهر میتوانست گلهای بیشتری بزند.
وی افزود: در مجموع بازی جان داری از سوی هر دو تیم انجام و مشخص شد حضور دو تیم در بالای جدول بی جهت نیست. امروز فوتبال زیبا و پراسترسی را گذراندیم. جا دارد بازیکنان تیمم تشکر کنم که یک بازی مردانه را انجام دادند. چیزی که من از بازیکنانم انتظار دارم و شکلی را که دوست دارم همین شکل است. امیدوارم تیم استقلال شکل واقعی خود را پیدا کند و امیداریم بازی به بازی به این روند ادامه بدهیم و هم امتیازات...
وی افزود: در مجموع بازی جان داری از سوی هر دو تیم انجام و مشخص شد حضور دو تیم در بالای جدول بی جهت نیست. امروز فوتبال زیبا و پراسترسی را گذراندیم. جا دارد بازیکنان تیمم تشکر کنم که یک بازی مردانه را انجام دادند. چیزی که من از بازیکنانم انتظار دارم و شکلی را که دوست دارم همین شکل است. امیدوارم تیم استقلال شکل واقعی خود را پیدا کند و امیداریم بازی به بازی به این روند ادامه بدهیم و هم امتیازات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.