دسر پاناکوتا شکلاتی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 132
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
چه موادی برای درست کردن پاناکوتا شکلاتی نیاز داریم:

شیر دو و نیم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته 200 گرم
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
شکلات تلخ رنده شده به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

دسر-پاناکوتا-شکلاتی.jpg


برای درست کردن این دسر ابتدا باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط کنیم و بعد از 5 دقیقه آن را به روش بن ماری در هم حل کنیم .سپس بقیه شیر را به همراه خامه و شکر ،به شیر و ژلاتین حل شده اضافه میکنیم و بر روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل شود.

اگر هم از خامه فرم گرفته شده استفاده کردید باید شکر را حذف کنید. مواد حل شده را از روی حرارت بر میداریم و بعد شکلات تلخ رنده شده را اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا