- ارسالیها
- 1,634
- پسندها
- 29,213
- امتیازها
- 64,873
- مدالها
- 35
- نویسنده موضوع
- #1
به نام خدا
قیقاناخ یا همان خاگینه غذای دسری گرم آذربایجان، که در واقع به عنوان شیرینی هم کاربرد دارد در تبریز به دست بانوان هنرمند در اشکال مختلفی تهیه می شود.
در این قسمت دو نوع از رایج ترین آنها را فرا می گیریم:
نوع اول:
مواد اولیه:
قیقاناخ یا همان خاگینه غذای دسری گرم آذربایجان، که در واقع به عنوان شیرینی هم کاربرد دارد در تبریز به دست بانوان هنرمند در اشکال مختلفی تهیه می شود.
در این قسمت دو نوع از رایج ترین آنها را فرا می گیریم:
نوع اول:
مواد اولیه:
- گردوی ساییده شده به میزان لازم
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- پودرهل به میزان لازم
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۴عدد
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را با چنگال هم میزنیم، سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم.
در ماهی تابه نچسبی...
ابتدا تخممرغها را با چنگال هم میزنیم، سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم.
در ماهی تابه نچسبی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.