Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 26/6/19 #81 چرا 2020؟ چرا کلبهی فراموش شده؟ چرا دوربین نصفـ صورت رو گرفته؟ امضا : Maede Shams
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 26/6/19 محروم #82 چرا پروفت انقد رنگاش جیغ ِ ؟ امضا : R_MāN'8
A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 26/6/19 #83 l.ārMān.l گفت چرا پروفت انقد رنگاش جیغ ِ ؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا تو ماشینه؟ چرا قیف امده فکر کرده خیلی خوشگله؟ امضا : A.F.KH
l.ārMān.l گفت چرا پروفت انقد رنگاش جیغ ِ ؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا تو ماشینه؟ چرا قیف امده فکر کرده خیلی خوشگله؟
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 26/6/19 محروم #84 A.F.KH گفت چرا تو ماشینه؟ چرا قیف امده فکر کرده خیلی خوشگله؟ کلیک کنید تا باز شود... دفعه بعدی میگم تو فرغون باشه چون هس چرا لباسش گورخریه ؟ مثلا داره میگه ماهم میریم کافه ؟ چرا کلاهه بهش نمیاد ؟ چرا موقع خوردن نگاهش ب دورو اطرافه؟ امضا : R_MāN'8
A.F.KH گفت چرا تو ماشینه؟ چرا قیف امده فکر کرده خیلی خوشگله؟ کلیک کنید تا باز شود... دفعه بعدی میگم تو فرغون باشه چون هس چرا لباسش گورخریه ؟ مثلا داره میگه ماهم میریم کافه ؟ چرا کلاهه بهش نمیاد ؟ چرا موقع خوردن نگاهش ب دورو اطرافه؟
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 سن 20 26/6/19 #85 l.ārMān.l گفت دفعه بعدی میگم تو فرغون باشه چون هس چرا لباسش گورخریه ؟ مثلا داره میگه ماهم میریم کافه ؟ چرا کلاهه بهش نمیاد ؟ چرا موقع خوردن نگاهش ب دورو اطرافه؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا پسره این شکلیه ؟ خجالت نمکشه؟ موهاش چرا اینطوریه؟ امضا : Sama_Shams
l.ārMān.l گفت دفعه بعدی میگم تو فرغون باشه چون هس چرا لباسش گورخریه ؟ مثلا داره میگه ماهم میریم کافه ؟ چرا کلاهه بهش نمیاد ؟ چرا موقع خوردن نگاهش ب دورو اطرافه؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا پسره این شکلیه ؟ خجالت نمکشه؟ موهاش چرا اینطوریه؟
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 26/6/19 #86 l.ārMān.l گفت دفعه بعدی میگم تو فرغون باشه چون هس چرا لباسش گورخریه ؟ مثلا داره میگه ماهم میریم کافه ؟ چرا کلاهه بهش نمیاد ؟ چرا موقع خوردن نگاهش ب دورو اطرافه؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر نمی کردم جیغ باشه کلـاً کاری به رنگش نداشتم ژستشو دوست داشتم@-@ چرا با شونه غریبهست؟!× چرا کلهش رو تکیه داده؟ چرا چشماش بستهست؟ امضا : Maede Shams
l.ārMān.l گفت دفعه بعدی میگم تو فرغون باشه چون هس چرا لباسش گورخریه ؟ مثلا داره میگه ماهم میریم کافه ؟ چرا کلاهه بهش نمیاد ؟ چرا موقع خوردن نگاهش ب دورو اطرافه؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر نمی کردم جیغ باشه کلـاً کاری به رنگش نداشتم ژستشو دوست داشتم@-@ چرا با شونه غریبهست؟!× چرا کلهش رو تکیه داده؟ چرا چشماش بستهست؟
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 26/6/19 محروم #87 MaEdeH #A گفت فکر نمی کردم جیغ باشه کلـاً کاری به رنگش نداشتم ژستشو دوست داشتم@-@ چرا با شونه غریبهست؟!× چرا کلهش رو تکیه داده؟ چرا چشماش بستهست؟ کلیک کنید تا باز شود... از نظر من هست ژستشم قابل پسند نی مدل ِ موهاشه، سوار ماشین ِ باد میزنه خسته بوده قربونش حس گرفته، نکه چشاش سگ داره، احتمال کشته داره. چرا فکر میکنی به رنکت میاد ؟ چرا عوضش نمیکنی به جاش یه چیز قشنگتر که اصلن ربطیم به رنکت نداشته باشه نمیزاری ؟ امضا : R_MāN'8
MaEdeH #A گفت فکر نمی کردم جیغ باشه کلـاً کاری به رنگش نداشتم ژستشو دوست داشتم@-@ چرا با شونه غریبهست؟!× چرا کلهش رو تکیه داده؟ چرا چشماش بستهست؟ کلیک کنید تا باز شود... از نظر من هست ژستشم قابل پسند نی مدل ِ موهاشه، سوار ماشین ِ باد میزنه خسته بوده قربونش حس گرفته، نکه چشاش سگ داره، احتمال کشته داره. چرا فکر میکنی به رنکت میاد ؟ چرا عوضش نمیکنی به جاش یه چیز قشنگتر که اصلن ربطیم به رنکت نداشته باشه نمیزاری ؟
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 26/6/19 #88 خب چون میاد به رنکم دارم دنبال عکس می گردم چرا انقدر دوسش داری؟ چی توش دیدی؟ امضا : Maede Shams
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 سن 20 26/6/19 #89 MaEdeH #A گفت خب چون میاد به رنکم دارم دنبال عکس می گردم چرا انقدر دوسش داری؟ چی توش دیدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا چشماشو بسته ؟ چرا صورتش انقد کثیفه ؟ امضا : Sama_Shams
MaEdeH #A گفت خب چون میاد به رنکم دارم دنبال عکس می گردم چرا انقدر دوسش داری؟ چی توش دیدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا چشماشو بسته ؟ چرا صورتش انقد کثیفه ؟
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 26/6/19 #90 چرا ته ریش داره؟ چرا لباس نداره؟ [بی سؤالی بددردیه] l.ārMān.l گفت فکر میکنی، در صورتی که رنگ فونت اسمت اصلا داخل پروفت نی. خوبه، یادم باشه یه چندتا پیشنهادی بدم. دوسش ندارم، کمبود عکس دارم. چیزیم نمیپسندم. داداش گمشدمو. سوالی ندارم! کلیک کنید تا باز شود... امضا : Maede Shams
چرا ته ریش داره؟ چرا لباس نداره؟ [بی سؤالی بددردیه] l.ārMān.l گفت فکر میکنی، در صورتی که رنگ فونت اسمت اصلا داخل پروفت نی. خوبه، یادم باشه یه چندتا پیشنهادی بدم. دوسش ندارم، کمبود عکس دارم. چیزیم نمیپسندم. داداش گمشدمو. سوالی ندارم! کلیک کنید تا باز شود...