متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار مواد پیتزا رو تفت میدین یا خام؟

  • نویسنده موضوع Sunlight
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 174
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Sunlight

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
158
پسندها
3,018
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • #1
سلام بچه‌ها
شما پیتزا رو چطور درست می‌کنید؟:scratch-one-s-head: مثلا فلفل‌دلمه‌ای و قارچ رو تفت میدین یا خام می‌ریزین؟
کدومش بهتره؟:105:
 
امضا : Sunlight

Dark color

کاربر فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
535
پسندها
3,403
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • محروم
  • #2
خام:blinksmiley:
 
امضا : Dark color
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

(Luna)

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
21
 
ارسالی‌ها
2,023
پسندها
12,766
امتیازها
38,673
مدال‌ها
21
  • مدیر
  • #3
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

Mahtab Rezayat

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
672
پسندها
7,863
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
سن
18
  • #4
خام خوشمزه‌تر میشه.
 
امضا : Mahtab Rezayat
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

N.N♡

رو به پیشرفت
سطح
8
 
ارسالی‌ها
102
پسندها
1,401
امتیازها
9,833
مدال‌ها
7
  • #5
سلام بچه‌ها
شما پیتزا رو چطور درست می‌کنید؟:scratch-one-s-head: مثلا فلفل‌دلمه‌ای و قارچ رو تفت میدین یا خام می‌ریزین؟
کدومش بهتره؟:105:
سوسیس و قارچ و فلفل دلمه رو تف می دیم آخرش یکم پنیر پیتزا میریزیم تا داغه آب شه بعدش مواد رو روی نون که سوی گوجه یا تند ریختین میریزین بعدش پنیر پیتزا و دوباره سس رو میریزیم میزاری به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تو فر
 
امضا : N.N♡
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

Arefeh.h

گوینده آزمایشی
سطح
31
 
ارسالی‌ها
1,964
پسندها
25,770
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
  • #6
ای جانم آشپزمون تاپیک زده. من کلاس فست فود میرفتم مربیمون خام میریخت البته باید دمای فر مناسب باشه قارچش آب نندازه
 
امضا : Arefeh.h
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا