گفتگوی آزاد مواد پیتزا رو تفت میدین یا خام؟

  • نویسنده موضوع Sunlight
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 125
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Sunlight

کاربر سایت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/3/20
ارسالی‌ها
156
پسندها
3,018
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
سن
21
سطح
11
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
سلام بچه‌ها
شما پیتزا رو چطور درست می‌کنید؟:scratch-one-s-head: مثلا فلفل‌دلمه‌ای و قارچ رو تفت میدین یا خام می‌ریزین؟
کدومش بهتره؟:105:
 
امضا : Sunlight

Dark color

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
16/9/20
ارسالی‌ها
582
پسندها
3,424
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
سطح
12
 
  • محروم
  • #2
خام:blinksmiley:
 
امضا : Dark color
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

(Luna)

منتقد آزمایشی کتاب
منتقد آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
1,861
پسندها
12,099
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
سطح
20
 
  • #3
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

Mahtab Rezayat

کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
3/2/20
ارسالی‌ها
668
پسندها
7,931
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
سن
18
سطح
12
 
  • #4
خام خوشمزه‌تر میشه.
 
امضا : Mahtab Rezayat
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

N.N♡

کاربر سایت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
9/1/21
ارسالی‌ها
104
پسندها
1,419
امتیازها
9,833
مدال‌ها
7
سطح
8
 
  • #5
سلام بچه‌ها
شما پیتزا رو چطور درست می‌کنید؟:scratch-one-s-head: مثلا فلفل‌دلمه‌ای و قارچ رو تفت میدین یا خام می‌ریزین؟
کدومش بهتره؟:105:
سوسیس و قارچ و فلفل دلمه رو تف می دیم آخرش یکم پنیر پیتزا میریزیم تا داغه آب شه بعدش مواد رو روی نون که سوی گوجه یا تند ریختین میریزین بعدش پنیر پیتزا و دوباره سس رو میریزیم میزاری به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تو فر
 
امضا : N.N♡
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight

A.Hamzeh

معلم انجمن
معلم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/3/20
ارسالی‌ها
2,342
پسندها
27,581
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
سطح
28
 
  • #6
ای جانم آشپزمون تاپیک زده. من کلاس فست فود میرفتم مربیمون خام میریخت البته باید دمای فر مناسب باشه قارچش آب نندازه
 
امضا : A.Hamzeh
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Sunlight
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 2, کاربر: 0, مهمان: 2)

عقب
بالا