سر سفره ی عقد وقتی گفت آیا وکیلم ؟ بعد بگن عروس رفته گل بچینه ...
یه دفعه من بلند شم و بگم نهههههه من این ازدواج و نمیخوام ! ازدواجی که اولش دروغ باشه به درد من نمیخوره ! بعد برم گیس های اون کسی رو که گفت عروس رفته گل بچینه رو بکشم و دعوا کنیم ...خواهر شوهرمم بیاد و من و بزنه که یه دفعه آبجیم سر برسه و بگه چند نفر به یک نفر نامردا ؟ فریادی بکشه و با هم بیوفتیم به جون اونا ...
من کیک و بکوبونم توی صورت مادر شوهر و هارهار بهش بخندم ...
بعد صدای جیغ لاستیک ها بلند شه ویک ماشین لامبورگینی وسط عروسی پارک کنه و عشق سابق شوهرم با یک لباس چرم مشکی و چکمه های مشکی در حالی که توی دستش اسلحه هست بیاد بیرون و همون لحظه یک آهنگ درام و هیجانی پخش شه و عشق سابق شوهرم با نفرت رو به شوهرم بگه : بهت گفته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ما که قصدش رو نداریم
ولی جالبه اگه وسط (عروسی شوهر سابق زوریم:/) عروس رو که من باشم بدزده و داماد بی افته دنبالم
بعد چاقو بزنه و نقش زمین شم
بعد عشقم عر بزنه و خون گریه کنه بعد با اون درگیر بشه خودش هم چاقو بخوره-_-
بیاد دست منو بگیره و بمیریم با هم
پ.ن: خب وقتی نمی خوام زور می کنید همین میشه دیگه
طراحی دیزاین عروسی مردمو ترجیه میدوم ...
که بعد برنامه بچینم وقتی عروس دوماد اومدن روشون یه بشکه اب یخ بریزیم سکته کنن ...
بعدش هم اون سکه های مصوعیشو خودمون بدون جمع کردن از رو زمین برداریم واسه خودمون عوضش پوست حلزون یا صدا خیغ گوش خراش پلی کنیم
یک کلا آدمی نیستم که ازدواج کنه یعنی از ازدواج اینجور مسخرهبازیا بیزارم
نمیگم فکر نکردم چرا فکر کردم مگه میشه فکر نکرد بالاخره یه جایی توی ذهن آدم میاد اما نه هیچوقت هیچ فانتزیی نداشتم
الان میگم
توی عروسیم عاقد تا گفت عروس خانوم وکیلم سریع میگم چه نه مه متهمی!
بعدش هم هفت شبانه روز باید روز عروسی من باشه!
کلی مهمون میخوام دعوت کنم:/
فقط لطفا به داماد اطلاع رسانی کنید بده تانگو یاد بگیره آبروی منو نبره:/
لطفا یه دی جی خوب میخوام:/ دی جی باشه عا، گی جی نباشه گیج بزنه اهنگ چرت و پرت بزاره:/
شامم فقط فست فود باشه عروسی هم قر و قاطی:) دیگه حالا عروس چقد قشنگه
ایشالا مبارکم باد
دوماد م**س.ت و ملنگِ
مبارک ننش باد
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.