نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی کیک انار یلدا

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,842
پسندها
20,936
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد لازم:​

تخم مرغ ۴ عدد​

آرد ۱۰۰ گرم​

شکر ۱۰۰ گرم​

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرخالی​

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری​

خامه منجمد قنادی ۶۰۰ گرم​

بریلوی قرمز ( انار، تمشک، آلبالو ) ۲۰۰ گرم​

خمیر فوندانت قرمز ۵۰ گرم​

دانه انار نصف پیمانه​

طرز تهیه:​

این مقدار مواد کیک اسفنجی برای یه قالب ۱۵ سانتیه و کیک بعد از پخت کل قالب رو پر میکنه.​

آرد رو با بیکینگ پودر سه مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.​

برای کیک ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,842
پسندها
20,936
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #2


بعد با مقدار باقیمونده ی خامه یه لایه نازک دور و روی کیک بکشید. به این مرحله آسترکشی میگن. این مرحله کمک میکنه به اینکه خرده های کیک وارد خامه رویی کیک نشن.​

آسترکشی


من برای اینکه کیک راحت تر برش بخوره، اول آسترکشی کردم و یکی دو ساعت کیک رو تو یخچال گذاشتم تا سفت بشه و خودش رو بگیره و بعد کیک رو برش زدم. ولی بدون آسترکشی هم میتونید کیک رو برش بزنید و بعد از اینکه کیک شکل دلخواهتون رو گرفت آسترکشی کنید و تو یخچال بذارید تا خودشو بگیره.​

کیک رو تا جاییکه میتونید به شکل کروی برش بزنید. از تیزی دور تا دور لایه...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
144
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
191
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
54
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
57
عقب
بالا