نکات کلیدی
– برای آن که خمیر شیرینی خوب قالب بخورد، قالب شیرینی گل مینا را ابتدا در آرد فرو کنید و بعد با استفاده از آن خمیر را قالب بزنید.
– بعد از ۱۰ دقیقه به شیرینیها سر بزنید. اگر پخته شده بود آنها را از فر خارج کنید.
– به جای کره میتوانید از مارگارین، روغن جامد و یا روغن صاف قنادی استفاده کنید.
– برای خوش طعمتر شدن و روشن رنگتر شدن شیرینیهای گل مینا میتوانید از زعفران استفاده کنید. رنگهای خوراکی مجاز هم میتوانند در رنگی شدن بیشتر شیرینی به شما کمک کنند. کافی است چند قطره از رنگ مورد نظر خود را داخل خمیر شیرینی گل مینا بریزید و بعد قالب بزنید.
– بهتر است بعد از درست کردن خمیر آن را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد آن را با وردنه باز کنید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.