متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی شیرینی گل مینا

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 183
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم
کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
پودر کاسترد یا آرد ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۱۳۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه

‍۱- همه‌ی مواد را چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در کاسه ای، کره و پودر قند را بریزید و با استفاده از یک لیسک با هم هم بزنید. سپس زرده‌ی تخم مرغ و وانیل را نیز به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاسترد و آرد ذرت را هم به آن‌ها افزوده و با سایر مواد مخلوط کنید.

۲- آرد را دو بار الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید. با دست مواد را هم بزنید تا کاملا به خورد هم بروند و یک دست شوند.

۳- خمیر به دست آمده را با وردنه باز کنید و آن را آماده‌ی قالب زدن کنید. قالب شیرینی گل مینا را بردارید، آن را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید.

۴- برای دو رنگ شدن شیرینی گل مینا، ۱/۴ خمیر را بردارید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید. سپس خمیر را پهن کرده و با قالب کوچک گل مینا قالب بزنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #3
نکات کلیدی

– برای آن که خمیر شیرینی خوب قالب بخورد، قالب شیرینی گل مینا را ابتدا در آرد فرو کنید و بعد با استفاده از آن خمیر را قالب بزنید.

– بعد از ۱۰ دقیقه به شیرینی‌ها سر بزنید. اگر پخته شده بود آن‌ها را از فر خارج کنید.

– به جای کره می‌توانید از مارگارین، روغن جامد و یا روغن صاف قنادی استفاده کنید.

– برای خوش طعم‌تر شدن و روشن رنگ‌تر شدن شیرینی‌های گل مینا می‌توانید از زعفران استفاده کنید. رنگ‌های خوراکی مجاز هم می‌توانند در رنگی شدن بیشتر شیرینی به شما کمک کنند. کافی است چند قطره از رنگ مورد نظر خود را داخل خمیر شیرینی گل مینا بریزید و بعد قالب بزنید.

– بهتر است بعد از درست کردن خمیر آن را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد آن را با وردنه باز کنید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • #4

مواد لازم برای حدود ۵۰ عدد شیرینی:​

آرد ۳۰۰ گرم​

کره ۲۰۰ گرم در دمای محیط​

زرده تخم مرغ ۱ عدد​

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری​

رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری​

پودر قند ۱۰۰ گرم​

پودر کاسترد ۱/۴ پیمانه​

بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری​

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری​

پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری​

طرز تهیه:​

ابتدا کره که در دمای محیط کاملاً نرم شده رو با پودر قند و وانیل و رنده پوست لیمو ترش در ظرفی بریزید. رنده پوست لیمو ترش طعم خیلی خوبی به شیرینی میده. اما...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
46
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
43
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
36
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
40
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
91
عقب
بالا