متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی قرابیه تبریز

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 124
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد لازم:​

بادام خام 200 گرم​

شکر 340 گرم​

سفیده تخم مرغ 140 گرم ( وزن هرسفیده تخم مرغ به صورت میانگین 40 گرم است )​

کیک اسفنجی 50 گرم​

خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین​

طرز تهیه:​

بادام ها رو در آب جوش بریزید و چند دقیقه بذارید بمونن، بعد پوست قهوه ای شون رو به راحتی با فشار دست ازشون جدا کنید. اگه راحت جدا نمیشن، چند دقیقه دیگه بذارید تو آب جوش بمونن.​

بادام ها و شکر و نیمی از سفیده های تخم مرغ رو در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.​

[IMG alt="بادام و شکر و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا