- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم:
بادام خام 200 گرم
شکر 340 گرم
سفیده تخم مرغ 140 گرم ( وزن هرسفیده تخم مرغ به صورت میانگین 40 گرم است )
کیک اسفنجی 50 گرم
خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
بادام ها رو در آب جوش بریزید و چند دقیقه بذارید بمونن، بعد پوست قهوه ای شون رو به راحتی با فشار دست ازشون جدا کنید. اگه راحت جدا نمیشن، چند دقیقه دیگه بذارید تو آب جوش بمونن.
بادام ها و شکر و نیمی از سفیده های تخم مرغ رو در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
[IMG alt="بادام و شکر و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.