نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مهم سوالات و مشکلات کاربران در رابطه با کار با انجمن

• نویسنده موضوع Maede Shams
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 136
  • بازدیدها 17,192
  • کاربران تگ شده هیچ

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,943
پسندها
21,123
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
درود
من و دوستم روی یه پروژه گروهی چندجلدی کار میکنیم، و جلدهای مختلف ماجراهای مختلفی دارن که ما بر اساس تفاوت توانایی‌هامون، نوشتن جلدها رو تقسیم کردیم. جلد اول رو من بنویسم، جلد دوم رو اون، جلد سوم و ششم با من، و...
و سوالم درباره لین مسئله هست: برای مثال جلد اول رو قراره بنده بنویسم، و دوست من قراره با نقد و نظارت، توی ویرایشش کمک کنه. اما پست گذاری های تاپیک رو خودم انجام میدم تا بتونم ویرایشات لازم رو روی نوشته‌هام اعمال کنم.
و از اونجایی که دوستم تو این کار گروهی قرار نیست پستی بذاره، همچنان مشکلی نیست که به عنوان کار گروهی یاد بشه دیگه؟ قرار که نیست بهمون گیر بدن که اون یکی نویسنده هم حتماً باید پست بذاره؟

امضا : ~Deku

Ghasedak.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
13

ارسالی‌ها
1,059
پسندها
3,160
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • مدیر
درود
من و دوستم روی یه پروژه گروهی چندجلدی کار میکنیم، و جلدهای مختلف ماجراهای مختلفی دارن که ما بر اساس تفاوت توانایی‌هامون، نوشتن جلدها رو تقسیم کردیم. جلد اول رو من بنویسم، جلد دوم رو اون، جلد سوم و ششم با من، و...
و سوالم درباره لین مسئله هست: برای مثال جلد اول رو قراره بنده بنویسم، و دوست من قراره با نقد و نظارت، توی ویرایشش کمک کنه. اما پست گذاری های تاپیک رو خودم انجام میدم تا بتونم ویرایشات لازم رو روی نوشته‌هام اعمال کنم.
و از اونجایی که دوستم تو این کار گروهی قرار نیست پستی بذاره، همچنان مشکلی نیست که به عنوان کار گروهی یاد بشه دیگه؟ قرار که نیست بهمون گیر بدن که اون یکی نویسنده هم حتماً باید پست بذاره؟
سلام مشکلی نداره.

Hima

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
11
امتیازها
33
  • محروم
سلام خسته نباشید
حساب کاربری قبلیم به اسم هانین رو نتونستم برگردونم و یه حساب جدید ایجاد کردم. چجوری به همون حساب برگردم هر کاری کردم نشد. با ایمیل هم زدم ولی نیومد.

امضا : Hima

eva~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
13,359
پسندها
33,985
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • مدیرکل
سلام خسته نباشید
حساب کاربری قبلیم به اسم هانین رو نتونستم برگردونم و یه حساب جدید ایجاد کردم. چجوری به همون حساب برگردم هر کاری کردم نشد. با ایمیل هم زدم ولی نیومد.
سلام رمز جدید براتون ارسال شد.

امضا : eva~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] H A N I N

H A N I N

کاربر فعال
سطح
8

ارسالی‌ها
867
پسندها
831
امتیازها
6,573
مدال‌ها
9
امضا : H A N I N
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,943
پسندها
21,123
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
سلام
این ارور از چه نوعیه؟ مشکل از سایته یا اینترنت من؟
چون هرچی پی دی اف از سایت میخوام دانلود کنم این برام میاد

1000135272.jpg

آخرین ویرایش
امضا : ~Deku
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Ghasedak.

Ghasedak.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
13

ارسالی‌ها
1,059
پسندها
3,160
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • مدیر
سلام
این ارور از چه نوعیه؟ مشکل از سایته یا اینترنت من؟
چون هرچی پی دی اف از سایت میخوام دانلود کنم این برام میاد

مشاهده فایل‌پیوست 693410
سلام
ارور 404 Not Found به این معنیه که لینکی که داری باز می‌کنی روی سرور وجود نداره.
اگه برای همه فایل‌های PDF سایت این خطا رو می‌بینی، به احتمال زیاد لینک‌ها حذف شدن یا مسیرشون تغییر کرده.
شاید هم سرور مشکل داشته یا دسترسی به فایل‌ها محدود شده باشن. ولی من امتحان کردم مشکلی نبود.

یه بار چک کن که ببین لینک رو درسته یا نه.

آخرین ویرایش

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 14)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا