Ema رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 149 پسندها 880 امتیازها 5,313 مدالها 7 5/10/21 #81 گریه میکنم بخاطر اینکه تمام دلتنگی هام تموم شده امضا : Ema
♡hadise♡ رفیق جدید انجمن سطح 1 ارسالیها 52 پسندها 148 امتیازها 668 مدالها 2 سن 16 12/10/21 #82 احتمالا کارم به بیمارستان بکشه شوخی کردم خب همون موقع منم اعتراف میکنم امضا : ♡hadise♡
Wild رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 132 پسندها 1,426 امتیازها 10,013 مدالها 8 5/11/21 #83 _sara_ گفت اگه اونی که دوسش دارید بهتون بگه ازتون خوشش میاد چیکار می کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... به هر حال من می گم چه تفاهمی منم از خودم خوشم میا مخ خودتونم تاب داره من واقعا این کارو کردم امضا : Wild
_sara_ گفت اگه اونی که دوسش دارید بهتون بگه ازتون خوشش میاد چیکار می کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... به هر حال من می گم چه تفاهمی منم از خودم خوشم میا مخ خودتونم تاب داره من واقعا این کارو کردم
شکوفه هلو رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 50 پسندها 382 امتیازها 2,033 مدالها 4 5/11/21 #84 کلا من نمیگم عشق بده ولی من احساس خاصی نسبت به کسی ندارم کسیم نداره فقط میدونم یه جمله هست که هر موقع یادش نیفتم عشق فراموش میکنم یادمه شرلوک هلمز میگفت عشق احساس شیمیایی که تو فرد ضعیف پیدا شه تا الان که کسی تو زندگیم نبوده در اینده هم فک نکنم امضا : شکوفه هلو
کلا من نمیگم عشق بده ولی من احساس خاصی نسبت به کسی ندارم کسیم نداره فقط میدونم یه جمله هست که هر موقع یادش نیفتم عشق فراموش میکنم یادمه شرلوک هلمز میگفت عشق احساس شیمیایی که تو فرد ضعیف پیدا شه تا الان که کسی تو زندگیم نبوده در اینده هم فک نکنم