- نویسنده موضوع
چگونگی گرفتن عکس پانوراما بدون لنز واید را یاد بگیرید. اولین قانون برای هر عکاس پرتره، طبیعت یا عروسی این است که همیشه وسایل خود را پیش از انجام کار چندین بار بازرسی کنند، تا وسیلهای را فراموش نکرده باشند. آخرین چیزی که دوست ندارید اتفاق بیفتد این خواهد بود که در زمان عکسبرداری متوجه شوید که وسایل لازم را جاگذاشتهاید!
اما گاهی ممکن است این اتفاق بیفتد و لنز واید تان فراموش کنید. هیچکدام از ما کامل نیستیم! درست مثل روزی که برای تعطیلات طولانی آخر هفته، سفری به پارک ملی Rocky Mountain رفته بودم. یکی از پر ارتفاعترین پارکهای ملی که بر فراز آن میتوان تقسیمات قارهای را مشاهده کرد. در همین زمان بود که فهمیدم لنز وایدم را فراموش کردهام و برای اینکه سبک تر سفر کنم تنها لنز تله Nikkor...
اما گاهی ممکن است این اتفاق بیفتد و لنز واید تان فراموش کنید. هیچکدام از ما کامل نیستیم! درست مثل روزی که برای تعطیلات طولانی آخر هفته، سفری به پارک ملی Rocky Mountain رفته بودم. یکی از پر ارتفاعترین پارکهای ملی که بر فراز آن میتوان تقسیمات قارهای را مشاهده کرد. در همین زمان بود که فهمیدم لنز وایدم را فراموش کردهام و برای اینکه سبک تر سفر کنم تنها لنز تله Nikkor...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.