- ارسالیها
- 3,230
- پسندها
- 10,918
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش بهداشت نیوز، انار شیرین خاصیت آنتیاکسیدانی را برای مهار یا خنثیسازی رادیکالهای آزاد دارد و با داشتن این خاصیت میتواند با بیماریهای مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند..
مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بیاشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبهرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.به ازای هر درجه افزایش تب، باید ۱۳ درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
کاهش مصرف غذا ناشی از بیاشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروبها میشود.
این افراد باید روزانه ۴ – ۳ لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
استفاده...
مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بیاشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبهرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.به ازای هر درجه افزایش تب، باید ۱۳ درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
کاهش مصرف غذا ناشی از بیاشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروبها میشود.
این افراد باید روزانه ۴ – ۳ لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.