متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی آموزشی | چوروس اسپانیایی

  • نویسنده موضوع Lucida
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 220
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Lucida

کاربر انجمن
سطح
12
 
ارسالی‌ها
176
پسندها
3,243
امتیازها
16,633
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • #1
چوروس یک نوع شیرینی اسپانیایی خیلی خوشمزه و آسونه که با خمیر شو یا همون خمیر نون خامه ای و اکلر(éclair) تهیه میشود. برای تهیه این شیرینی نیازی به فر نیست و فقط در روغن سرخ میشود.
از لحاظ ظاهری شباهت خیلی زیادی با بامیه های ماه رمضان ما ایرانی ها داره اما با این تفاوت که این شیرینی نیازی به شهد نداره و با سس شکلاتی سرو میشه!
یه گزینه ی عالی برای وقتی که دلتون یه شیرینی سریع و خوشمزه میخواد. چون هم خیلی آسون و سریع آماده میشه و هم خیلی خوشمزه و خوش طعم هست!
یه عصرونه عالی و شیرین.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی چوروس:
آب یک پیمانه
آرد یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات ۵۰ گرم
خامه ۷۰ گرم
روغن جهت سرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Lucida

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #2
شیرینی چوروس اسپانیایی

چوروس اسپانیایی یکی از شیرینی های خوشمزه ایست که با شکلات سرو میشود. این شیرینی بسیار لذیذ و دلچسب است. و به راحتی میتوانید در خانه این شیرینی را تهیه کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #3

موادلازم:​

آب:پیمانه
کره:گرم
شکر:قاشق
آرد:پیمانه
تخم مرغ:عدد
وانیل:نصف قاشق چای خوری
نمک:پنس
شکردارچین: مقداری
چوروس اسپانیایی
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #4

طرز تهیه چوروس اسپانیایی:​

ابتدا آب را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

کره و شکر را اضافه کنید هم بزنید تا مواد یکدست شود و شزوع به جوشیدن کند.

آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید.

از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

سپس داخل یک ظرف بریزید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و باهم زن خوب بزنید.

نمک و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیر که نرم و کشدار شد.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #5
داخل قیف بریزید.

میتوانید به طرح دلخواه روی کاغذ روغنی پایپ کنید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.

سپس داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.

روغن اضافه چوروس که گرفته شد داخل شکردارچین بغلطانید.

میتوانید این شیرینی را با سس شکلات و یا شکلات صبحانه سرو کنید.

نوش جان
منبع: Banuzi
 
امضا : .Mobina.
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
5
بازدیدها
29
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
114
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
130
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
116
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
91
عقب
بالا