آموزشی آموزشی | شیرینی اتریشی

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,364
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه شیرینی اتریشی

شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه بوده که طعم و مزه شیرینی مربایی خودمان را دارد. این شیرینی با رویه ترد و بافت نرم و کم شیرین از گزینه های مناسب برای عید نوروز است که ماندگاری مناسبی دارد و با استفاده از شکلات و اسپرینکل یا پودرنارگیل طعم بسیار مطلوبی می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اتریشی در ادامه با سایت ما همراه باشید
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,364
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازممقدار مواد
آرد قنادی۱۲۵ گرم
شکلات تخته ای۵۰ گرم
پودر قند۴۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
پودر نارگیل½ لیوان
زرده تخم مرغ۲ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,364
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

طرز تهیه شیرینی اتریشی​

مرحله اول​

برای فراهم کردن شیرینی اتریشی به روش خانگی، شروع کار می بایست فر گازی را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده تا به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی گرم شود. آنگاه کرده را درون کاسه ای جادار منتقل کرده تا به دمای محیط برسد.

نکته:​

اگر از توستر استفاده می کنید باید حرارت را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,364
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

مرحله دوم​

در ادامه پودر قند را روی کرده می افزاییم و با استفاده از دور تند همزن با هم ترکیب می کنیم تا یکنواخت شود. زمانیکه مواد اطراف کاسه پخش شد، با لیسک مواد را در وسط کاسه جمع کرده و تا جاییکه مواد کرم رنگ شد، هم زدن را متوقف می کنیم.

مرحله سوم​

گام بعدی زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و به همراه پودر وانیل به کاسه اضافه می کنیم. بنابراین هم زن را مجددا روشن کرده و دو دقیقه دیگر با هم مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. در ادامه آرد قنادی را از الک رد می کنیم تا سبک شود.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,364
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5

مرحله چهارم​

در این قسمت آرد را به مواد درون کاسه افزوده و با لیسک مواد را زیر و رو کرده تا حالت خمیری بدست آورد. در همین حین سینی فر را با استفاده از کاغذ روغنی پوشش داده و مایه خمیری را درون قیف یکبار مصرف می ریزیم و ماسوره دلخواه را فیکس می کنیم.

مرحله پنجم​

در این مرحله روی کاغذ روغنی را به شکل های مختلف دایره ای و شکوفه ای شکل می دهیم. حالا سینی را به مدت زمان ۱۵الی ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر گذاشته تا شیرینی مغز پخت شود. در این فاصله تا پخت شیرینی، شکلات را بن ماری می کنیم.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,364
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6

مرحله ششم​

برای این منظور کاسه ای از نوع استیل یا پیرکس را انتخاب کرده و شکلات تخته ای را تکه تکه می کنیم. سپس روی حرارت بخار کتری، به صورت بن ماری تبدیل می کنیم. بعد از زمان تعیین شده، شیرینی ها را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم​

در نهایت تامل کرده شیرینی ها از حرارت بیفتند. بنابراین قسمتی از شیرینی ها را داخل مایه شکلاتی فرو کرده و بلافاصله داخل پودر نارگیل کرده تا پودر جذب شکلات شود. پایان کار شیرینی ها را در ظرف دلخواه قرار می دهیم. نوش جانتان
منبع: میریتو
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas
عقب
بالا