- تاریخ ثبتنام
- 29/4/18
- ارسالیها
- 1,313
- پسندها
- 26,621
- امتیازها
- 58,173
- مدالها
- 10
من اصلا تا حالا لرای بیرون رفتن آرایش نکردم اصلا هم خوشم نمیاداتفاقا برعکس یکی از کارای مورد عللقم گریمه کلی پاش دارم کلاس میرم
من اصلا تا حالا لرای بیرون رفتن آرایش نکردم اصلا هم خوشم نمیاداتفاقا برعکس یکی از کارای مورد عللقم گریمه کلی پاش دارم کلاس میرم
موفق باشیناتفاقا برعکس یکی از کارای مورد عللقم گریمه کلی پاش دارم کلاس میرم
برای بیرون رفتن ته تهش یه رژ میزنم اما از کار گریم ومیکاپ حرفه ای خوشم میاد و بهش علاقه دارممن اصلا تا حالا لرای بیرون رفتن آرایش نکردم اصلا هم خوشم نمیاد
ن من خوشم نمیاد می گم که آدم باید با قیافه واقعیش بره بیرونمن
برای بیرون رفتن ته تهش یه رژ میزنم اما از کار گریم ومیکاپ حرفه ای خوشم میاد و بهش علاقه دارم
از حق نگذریم یه بار تو خونه آرایش کردم البته مامانم آرایشم کرداا خوشگل شدم اما به کل قیافم عوض شدمن
برای بیرون رفتن ته تهش یه رژ میزنم اما از کار گریم ومیکاپ حرفه ای خوشم میاد و بهش علاقه دارم
گریم و میکاپ همینه کلا ادم رو تغییر میده منم این رژ رو نهایتا برای یه مهمونی بزنم بیشتر میکاپامو تو خونه یا رو دوستام میزنمم گریمامم اغلب یه چیز کاملا متفاوته مثلا اون سری طرح جوکر رو زدم یا اولین بار طر اسکلتاز حق نگذریم یه بار تو خونه آرایش کردم البته مامانم آرایشم کرداا خوشگل شدم اما به کل قیافم عوض شد
آهاااانگریم و میکاپ همینه کلا ادم رو تغییر میده منم این رژ رو نهایتا برای یه مهمونی بزنم بیشتر میکاپامو تو خونه یا رو دوستام میزنمم گریمامم اغلب یه چیز کاملا متفاوته مثلا اون سری طرح جوکر رو زدم یا اولین بار طر اسکلت