پیش غذا سوپ چغندر قرمز و سیب زمینی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 118
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
محل سکونت
Nowhere
  • نویسنده موضوع
  • #1
beet-soup-recipe.jpg

همــه‌می‌داننـد که رنگ قرمز اشتهاآور است. حالا اگر شما غذایی را طبخ و سرو کنید که رنگش قرمز باشد نیمی از راه جلب توجه به غذا را بی‌زحمت رفته‌اید. چغندر مانند سیب‌زمینی از گروه گیاهانی است که ریشه آن مصرف می‌شود.

به نقل از مجله زندگی ایده آل؛ این گیاه در ایران معمولا به صورت پخته شده با شکر که «لبو» نام می‌گیرد، خورده می‌شود اما سوپ آن را به هیچ وجه از دست ندهید که یکی از خوشمزه‌ترین و پرخاصیت‌ترین سوپ‌ها در فصل پاییز و زمستان است.

مواد لازم:
چغندر متوسط: 3عدد، رنده شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
سیب‌زمینی: یک عدد، رنده شده
آب مرغ: یک و نیم لیتر
ورمیشل: 100 گرم
خامه: یک‌چهارم پیمانه
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
71
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
115
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
68
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
184
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
94
عقب
بالا