- نویسنده موضوع
- #1
همــهمیداننـد که رنگ قرمز اشتهاآور است. حالا اگر شما غذایی را طبخ و سرو کنید که رنگش قرمز باشد نیمی از راه جلب توجه به غذا را بیزحمت رفتهاید. چغندر مانند سیبزمینی از گروه گیاهانی است که ریشه آن مصرف میشود.
به نقل از مجله زندگی ایده آل؛ این گیاه در ایران معمولا به صورت پخته شده با شکر که «لبو» نام میگیرد، خورده میشود اما سوپ آن را به هیچ وجه از دست ندهید که یکی از خوشمزهترین و پرخاصیتترین سوپها در فصل پاییز و زمستان است.
مواد لازم:
چغندر متوسط: 3عدد، رنده شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
سیبزمینی: یک عدد، رنده شده
آب مرغ: یک و نیم لیتر
ورمیشل: 100 گرم
خامه: یکچهارم پیمانه
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.