- ارسالیها
- 3,231
- پسندها
- 10,918
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از فیوچرا ساینس، سیب، میوهای غنی از پلی فنولها و فیبر است. این خاصیت در تمام میوههای دیگر هم به چشم میخورد و وجه تمایز این میوه، تاثیر خارق العادهای است که بر چربیهای خون دارد. محققان در بررسیهای خود برای تایید فرضیه به گروهی از داوطلبان به مدت ۸ هفته روزی ۲ عدد سیب و به گروهی دیگر نوشیدنیهای ایزوکالریک دادند.
نتایج تحقق ثابت کرد که پارامترهای خونی گروهی که روزانه ۲ عدد سیب مصرف میکردند به ویژه حاملان کلسترول و لیپوپروتئینها با تراکم پایین به پایین ترین حد خود رسیدند. عملکرد اندوتلیال مویرگها نیز بهتر شد اما مصرف سیب هیچ تاثیری بر فشار خون و سایر نشانگرهای کلاسیک بیماریهای قلبی عروقی نداشت. با این وجود محققان توصیه میکنند هنوز پیرو سنت قدیمی...
نتایج تحقق ثابت کرد که پارامترهای خونی گروهی که روزانه ۲ عدد سیب مصرف میکردند به ویژه حاملان کلسترول و لیپوپروتئینها با تراکم پایین به پایین ترین حد خود رسیدند. عملکرد اندوتلیال مویرگها نیز بهتر شد اما مصرف سیب هیچ تاثیری بر فشار خون و سایر نشانگرهای کلاسیک بیماریهای قلبی عروقی نداشت. با این وجود محققان توصیه میکنند هنوز پیرو سنت قدیمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.