نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا سوپ مارچوبه

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #1
Asparagus-Vichyssoise.jpg
مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث می‌شود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاری‌های مادرزادی بکاهد.



با وجود خواص خوب مارچوبه امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما عزیزان دستور پخت سوپ مارچوبه را آماده کرده ایم.

مواد لازم:
شیر:400 میلی لیتر
تره فرنگی خرد شده: 2 عدد متوسط
مارچوبه خرد شده: 200 گرم یا یک شاخه
سیب زمینی خرد شده: 2 عدد متوسط
نمک: 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ مارچوبه
نصف شیر را درون ماهی تابه بزرگی ریخته و آن را داغ می کنیم. قبل از اینکه شیر شروع به جوشیدن کند تره فرنگی را به آن اضافه کرده و می گذاریم 5 دقیقه بجوشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
146
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
34
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
89
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
134
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
115
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
75
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
195
عقب
بالا