سپس انرا از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.(برنج گرد ژاپنی به همین شیوه پخته و نرم میشود ولی برنجهای دیگر زمان پختشان فرق میکند در هر صورت باید برنج پخته و کمی نرم شوند و حالت کته خودمان را باید داشته باشد).
برنج گرم را داخل یک ظرف غیر فلزی بریزید ومخلوط سرکه را به ارامی با برنج مخلوط کنید و اگر بتوانید همزمان انرا با یک بادبزن خنک کنید برنج شما حالت شیشه ای پیدا میکند (اگر تو فصل تابستان بودید میتوانید جلوی پنکه این کار را انجام دهید).
آواکادو هویج و قارچ را باریک و بلند برش دهید.
حصیر مخصوص را روی سطح صافی پهن کنید (به جای حصیر مخصوص میتوانید از حصیرهای معمولی و ریزبافت که به عنوان زیز بشقابی به کار میرود استفاده کنید.) روی حصیر سلفون بکشید. برگه سوشی را به صورتی که طرف براق ان زیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.