غذای ملل سوشی سالمون

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 155
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
Avocado-Sushi.jpg


مواد لازم:​

  • برنج مخصوص سوشی= 200 گرم
  • برگه سوشی نوری=3 عدد
  • آب= 1 پیمانه
  • سرکه برنج= 30 میلی لیتر
  • شکر = 1 قاشق سوپخوری
  • نمک= 1/2 قاشق چایخوری
  • آووکادو =1 عدد
  • قارچ= 4 عدد
  • هویج متوسط=2عدد
  • ماهی سالمون دودی = 3 ورق نازک
(اگر تمایلی به استفاده از سالمون که به صورت خام استفاده میشود ندارید میتوانید از فیله مرغ ورقه شده که انرا تفت داده اید ویا میگو آبپز استفاده کنید ویا به طور کلی گوشت را حذف کرده و از سبزیجات استفاده کنید اما توصیه من به شما این است که یک بار هم که شده دستور اصلی را درست کرده و به همراه واسابی و سویا سس انرا امتحان کنید شرط میبندم خوشتان می آید)


طرز...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
سپس انرا از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.(برنج گرد ژاپنی به همین شیوه پخته و نرم میشود ولی برنجهای دیگر زمان پختشان فرق میکند در هر صورت باید برنج پخته و کمی نرم شوند و حالت کته خودمان را باید داشته باشد).

برنج گرم را داخل یک ظرف غیر فلزی بریزید ومخلوط سرکه را به ارامی با برنج مخلوط کنید و اگر بتوانید همزمان انرا با یک بادبزن خنک کنید برنج شما حالت شیشه ای پیدا میکند (اگر تو فصل تابستان بودید میتوانید جلوی پنکه این کار را انجام دهید).

آواکادو هویج و قارچ را باریک و بلند برش دهید.

حصیر مخصوص را روی سطح صافی پهن کنید (به جای حصیر مخصوص میتوانید از حصیرهای معمولی و ریزبافت که به عنوان زیز بشقابی به کار میرود استفاده کنید.) روی حصیر سلفون بکشید. برگه سوشی را به صورتی که طرف براق ان زیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا