- ارسالیها
- 6,843
- پسندها
- 20,935
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- نویسنده موضوع
- #1
در این سالاد از سس بادام زمینی و اسفناج و مرغ استفاده شده است که طعمی مناسب برای تمام ذاعقهها دارد.
مواد لازم:
یک و نیم قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
دو عدد خیار
یک سوم فنجان روغن نباتی
یک و نیم قاشق غذا خوری شکر
یک و نیم قاشق غذاخوری سیر ، خرد شده
نصف فنجان پیاز قرمز ، ریز خرد شده
180 گرم اسفناج تازه
سه فنجان مرغ پخته ، قطعه قطعه شده
نصف فنجان ریحان تازه
سه چهارم فنجان کره بادام زمینی
نصف فنجان سرکه برنج
یک سوم فنجان سس سویا
یک و نیم فنجان برنج قهوهای
طرز تهیه:
ابتدا برنج را طبخ میکنیم و کنار میگذاریم تا سرد شود.
کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زنجبیل، سیر، فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده و به هم میزنیم.
خیار را از وسط نصف کرده و به...
مواد لازم:
یک و نیم قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
دو عدد خیار
یک سوم فنجان روغن نباتی
یک و نیم قاشق غذا خوری شکر
یک و نیم قاشق غذاخوری سیر ، خرد شده
نصف فنجان پیاز قرمز ، ریز خرد شده
180 گرم اسفناج تازه
سه فنجان مرغ پخته ، قطعه قطعه شده
نصف فنجان ریحان تازه
سه چهارم فنجان کره بادام زمینی
نصف فنجان سرکه برنج
یک سوم فنجان سس سویا
یک و نیم فنجان برنج قهوهای
طرز تهیه:
ابتدا برنج را طبخ میکنیم و کنار میگذاریم تا سرد شود.
کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زنجبیل، سیر، فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده و به هم میزنیم.
خیار را از وسط نصف کرده و به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.