- تاریخ ثبتنام
- 30/6/20
- ارسالیها
- 6,967
- پسندها
- 21,239
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 37
- سن
- 18
سطح
29
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
این سالاد متفاوت را حتماً تجربه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
هشت قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
دو حبه سیر بزرگ خرد شده
یک قاشق غذاخوری پونه تازه
نمک و فلفل سیاه
600 گرم مرغ
سه عدد فلفل دلمهای
دو عدد کاهوی رومانی
28 گرم پنیر پارمسان
طرز تهیه:
6 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر ،پونه ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. حالا این مواد را در دو کیسه جداگانه بریزید. سپس در یک کیسه مرغ و در کیسه دیگر فلفل دلمهای را قرار دهید و خوب بپوشانید تا مزه دار شوند. اینکار باید در دمای اتاق و به مدت 30 دقیقه انجام شود.
حالا یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهی کمی گرم شود. مرغ و فلفل...
مواد لازم:
هشت قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
دو حبه سیر بزرگ خرد شده
یک قاشق غذاخوری پونه تازه
نمک و فلفل سیاه
600 گرم مرغ
سه عدد فلفل دلمهای
دو عدد کاهوی رومانی
28 گرم پنیر پارمسان
طرز تهیه:
6 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر ،پونه ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. حالا این مواد را در دو کیسه جداگانه بریزید. سپس در یک کیسه مرغ و در کیسه دیگر فلفل دلمهای را قرار دهید و خوب بپوشانید تا مزه دار شوند. اینکار باید در دمای اتاق و به مدت 30 دقیقه انجام شود.
حالا یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهی کمی گرم شود. مرغ و فلفل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.