- نویسنده موضوع
- #1
صفویان
با آغاز فرمانروایی صفویان، بار دیگر کشاورزی در ایران رونق گرفت. هر چند که با وجود تمام کوششها حتی در زمان شاه عباس نیز به رونق پیش از حمله مغول نرسید. در این دوره در تمام ایران درختان میوه بهویژه زرد آلو، به، انار، بادام و انگور کشت میشدند. کشت خرما در خوزستان، فارس، کرمان و سیستان انجام میشد و خرمای ایران به ویژه خرمای جهرم، بهترین خرمای جهان به شمار میآمد و مقدار فراوانی از آن به هندوستان صادر میشد.
کشت مرکبات و زیتون در مازندران و خوزستان معمول بودهاست. در این دوره خرمای کرمان، پیاز خراسان، انار یزد و شیراز و نیز پرتقال مازندران به خارج صادر میشده است. اوژن فلاندن (به فرانسوی: Eugène Flandin) که در آن دوره به ایران آمده در سفرنامه خود مینویسد که کشاورزی ایران...
با آغاز فرمانروایی صفویان، بار دیگر کشاورزی در ایران رونق گرفت. هر چند که با وجود تمام کوششها حتی در زمان شاه عباس نیز به رونق پیش از حمله مغول نرسید. در این دوره در تمام ایران درختان میوه بهویژه زرد آلو، به، انار، بادام و انگور کشت میشدند. کشت خرما در خوزستان، فارس، کرمان و سیستان انجام میشد و خرمای ایران به ویژه خرمای جهرم، بهترین خرمای جهان به شمار میآمد و مقدار فراوانی از آن به هندوستان صادر میشد.
کشت مرکبات و زیتون در مازندران و خوزستان معمول بودهاست. در این دوره خرمای کرمان، پیاز خراسان، انار یزد و شیراز و نیز پرتقال مازندران به خارج صادر میشده است. اوژن فلاندن (به فرانسوی: Eugène Flandin) که در آن دوره به ایران آمده در سفرنامه خود مینویسد که کشاورزی ایران...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.