- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,939
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
کشک بادمجان یکی از پیش غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی هاست که به خاطر وجود استفاده ازکشک ، گاهی ممکن است شور شود. ما در این مطلب قصد داریم ترفندهایی برای رفع این مشکل به شما آموزش دهیم.
روشهایی برای رفع شوری کشک بادمجان
گاهی اوقات با تمام زحماتی که برای درست کردن غذا میکشیم، ممکن است ناخودآگاه آن را با ادویه زیادی شور و یا تند میکنیم ،که در این صورت باید از ترفندهایی استفاده کنیم تا مشکل ایجاد شده برطرف شود.
در این مطلب با روش برطرف کردن شوری کشک بادمجان آشنا شوید :
یکی از دلایل شایع شور شدن کشک بادمجان، وجود کشک در این غذا است و چون کشک به خودی خود شور است، بنابراین نباید مقدار زیادی نمک در این غذا ریخته شود.
روشهایی برای رفع شوری کشک بادمجان
گاهی اوقات با تمام زحماتی که برای درست کردن غذا میکشیم، ممکن است ناخودآگاه آن را با ادویه زیادی شور و یا تند میکنیم ،که در این صورت باید از ترفندهایی استفاده کنیم تا مشکل ایجاد شده برطرف شود.
در این مطلب با روش برطرف کردن شوری کشک بادمجان آشنا شوید :
یکی از دلایل شایع شور شدن کشک بادمجان، وجود کشک در این غذا است و چون کشک به خودی خود شور است، بنابراین نباید مقدار زیادی نمک در این غذا ریخته شود.