متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه “نکات پخت گوشت” قرمز سالم و خوشمزه که همه باید بدانند

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 117
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,945
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
یکی از منابعی که نیاز بدن به پروتئین را تامین می کند گوشت است اما اگر “نکات پخت گوشت” را ندانید نه تنها سودی به بدن نمی رساند بلکه بسیار هم مضر می تواند باشد.
طرز پخت گوشت قرمز:
برای اینکه بتوانیم گوشت را خوشمزه و سالم طبخ کنیم باید نکات پخت گوشت قرمز را به خوبی بدانیم پس با ما همراه باشید.

نکات پخت گوشت قرمز:
باید زمان برش زدن گوشت دقت کنید تا جهت برش ها در جهت بافت ماهیچه های گوشت باشد یعنی شما باید طبق خطوط و جهت هایی که روی گوشت وجود دارد برش را انجام دهید و در غیر این صورت گوشت در هنگام طبخ سفت می شود.
برای اینکه گوشت قرمز خاصیت خود را از دست ندهد باید آن را به آرامی و در دمای متوسط (55تا 65 درجه سانتیگراد) طبخ کرد تا به بافت آن آسیب وارد نشود.
اگر می خواهید گوشت را در تابه بپزید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا