متفرقه نکات پخت شله زرد

  • نویسنده موضوع Emmett
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 64
  • کاربران تگ شده هیچ

Emmett

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه سنتی ایرانی است که به دلیل وجود زعفران، زرد رنگ است و آن را به این نام می خوانند. روی این دسر خوشمزه را معمولا با مقداری دارچین و خلال بادام و خلال پسته تزئین می کنند. این غذای خوشمزه را در ماه مبارک رمضان بر سر سفره افطار اکثر ایرانیان می بینید. از مواد تشکیل دهنده این دسر می توان به برنج ایرانی، شکر، زعفران، گلاب، هل ، مغز بادام و پسته خلالی، دارچین، کره و روغن اشاره کرد. از آن جاییکه این دسر بیشتر در ایام ماه مبارک رمضان و یا تاسوعا و عاشورا طبخ و توزیع می شود روی آن را با پاشیدن دارچین منقوش به اسامی مذهبی می کنند. برای اینکه بتوانید شله زرد خوشمزه و ممتازی تهیه کنید رعایت برخی نکات ضروری است. ما در این مقاله مهم ترین نکات شله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett

موضوعات مشابه

عقب
بالا