متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه اصلی ترین نکات پخت مربا انجیر خانگی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 137
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
برای اینکه بتوانید مربا انجیر را به صورت حرفه ای و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات پخت مربا انجیر را به خوبی بدانید پس با ما همراه باشید.
مهمترین نکات تهیه مربا انجیر خوشمزه:
انجیر یکی از میوه هایی که در قرآن برای مصرف آن توصیه شده پس این میوه مفید و پر خاصیت را به صورت مربا انجیر و انجیر خشک مصرف کنید.برای اینکه بتوانید به خوبی این مربای خوشمزه را تهه کنید با ما همراه باشید.

نکات پخت مربا انجیر

نکات پخت مربا انجیر خانگی :
برای اینکه مربا سیاه و کدر نشود و هم برای اینکه مربا سر نرود به هیچ عنوان درب قابلمه را نگذارید.
برای اینکه انجیر ها له نشود و وا نرود ، دم انجیر ها را از انتها کوتاه نکنید.
برای اینکه مربا انجیر خوش رنگی داشته باشید بهتر است از انجیر زرد رنگ و یا سبز رنگ استفاده کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا