متفرقه علت اصلی چسبیدن ته چین به قابلمه و قالب

  • نویسنده موضوع -Aras
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 143
  • کاربران تگ شده هیچ

-Aras

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,050
پسندها
35,911
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ته چین مرغ از معروفترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج تهیه می شود. طرز تهیه ته‌چین بسیار ساده است اما یکی از نکات مهم در پخت آن حفظ فرم کیکی و نچسبیدن آن به قابلمه است. اگر می خواهید ته چین به قابلمه نچسبد، نکات زیر که در این بخش از آشپزخانه آورده ایم را رعایت نمایید.


عامل چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالب​

چندین عامل وجود دارد که باعث چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالب می‌شود که شامل:

جنس قابلمه​

ته چین را بهتر است در ظرفی نچسب مانند تابه یا ظروف تفلون که قطر بیشتر و عمق کمتر داشته باشد، تهیه نمود. خوب نبودن جنس قابلمه سبب چسبیدن برنج به کف قابلمه می‌شود حتی اگر شما روغن به میزان کافی نیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : -Aras
عقب
بالا