متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه مهمترین “نکات پخت مربا هویج” خانگی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 132
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
“نکات پخت مربا هویج” بسیار ساده می باشد و شما با رعایت کردن آنها می توانید یک مربای خوشمزه و بدون شکرک تهیه کنید پس با ما همراه باشید.
نکات تهیه مربا هویج خانگی:
مربا هویج یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین مربا ها می باشد که به دلیل خواص فراوان هویج بسیار توصیه می شود

نکات تهیه مربای هویج

جلوگیری از شکرک زدن مربا:
استفاده از آبلیمو در تهیه مربا هویج باعث جلوگیری از شکرک زدن آن می شود فقط دقت داشته باشید که از آبلیمو زیاد استفاده نکنید که مربا را ترش میکند.
از شعله با حرارت پایین برای پخت مربا هویج استفاده کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری شود.
اگر شکر استفاده شده در تهیه مربا هویج کم باشد باعث شکرک زدن مربا می شود.
اگر مربا هویج را زیاد تر از حد آن بجوشانید باعث شکرک زدن آن می شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
عقب
بالا