- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
“نکات پخت مربا هویج” بسیار ساده می باشد و شما با رعایت کردن آنها می توانید یک مربای خوشمزه و بدون شکرک تهیه کنید پس با ما همراه باشید.
نکات تهیه مربا هویج خانگی:
مربا هویج یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین مربا ها می باشد که به دلیل خواص فراوان هویج بسیار توصیه می شود
نکات تهیه مربای هویج
جلوگیری از شکرک زدن مربا:
استفاده از آبلیمو در تهیه مربا هویج باعث جلوگیری از شکرک زدن آن می شود فقط دقت داشته باشید که از آبلیمو زیاد استفاده نکنید که مربا را ترش میکند.
از شعله با حرارت پایین برای پخت مربا هویج استفاده کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری شود.
اگر شکر استفاده شده در تهیه مربا هویج کم باشد باعث شکرک زدن مربا می شود.
اگر مربا هویج را زیاد تر از حد آن بجوشانید باعث شکرک زدن آن می شود...
نکات تهیه مربا هویج خانگی:
مربا هویج یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین مربا ها می باشد که به دلیل خواص فراوان هویج بسیار توصیه می شود
نکات تهیه مربای هویج
جلوگیری از شکرک زدن مربا:
استفاده از آبلیمو در تهیه مربا هویج باعث جلوگیری از شکرک زدن آن می شود فقط دقت داشته باشید که از آبلیمو زیاد استفاده نکنید که مربا را ترش میکند.
از شعله با حرارت پایین برای پخت مربا هویج استفاده کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری شود.
اگر شکر استفاده شده در تهیه مربا هویج کم باشد باعث شکرک زدن مربا می شود.
اگر مربا هویج را زیاد تر از حد آن بجوشانید باعث شکرک زدن آن می شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر