متفرقه نکات سرخ کردن بادمجان

  • نویسنده موضوع Emmett
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 163
  • کاربران تگ شده هیچ

Emmett

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بادمجان یکی از انواع صیفی جاتی است که در بسیاری از خورش های سنتی ایرانی و همین طور غذاهای فرنگی یافت می شود. بسیاری از گیاهخواران در خورش های ایرانی، بادمجان را جایگزین گوشت می کنند. نکته ای که اکثر موارد به آن توجه نمی شود این است که پوست بادمجان نیز قابل خوردن است. انواع و اقسام مختلفی از بادمجان در رنگ ها و اندازه های گوناگوم وجود دارد. در ایران اغلب بادمجان هایی به رنگ بنفش تیره و در انواع معمولی، قلمی و دلمه ای کشت می شود. در خوراک های ایرانی از بادمجان های سرخ شده بسیار استفاده می شود. یکی از رایج ترین مشکلات در تهیه بادمجان سرخ شده مصرف بالای روغن آن است. ما در این مقاله چندین روش را به شما پیشنهاد می کنیم تا با صرف کمترین روغن بتوانید بادمجان های سرخ کرده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett
عقب
بالا