نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه نکات دم کردن زعفران

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 121
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,945
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #1
نحوه ی دم کردن زعفران
زعفران، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود. برای اینکه زعفران با کیفیتی داشته باشید زعفران هایی را خرید کنید که زردی در آن ها نباشد.

برای دم کردن زعفران بهتر است زعفران را خیلی آسیاب کنید و کاملا پودر کنید.تا بهتر رنگ بدهد. لازم نیست زعفران را با قند یا شکر آسیاب کنید اگر این کار را انجام دادید زمان دم کردن آن زعفران بیشتری بریزید زیرا با قند یا شکر مخلوط شده است.



چند روش برای دم کردن زعفران وجود دارد می توانید زعفران پودر شده را داخل استکان یا قوری مخصوص دم کردن زعفران بریزید و مقداری آب جوش داخل آن بریزید و روی برنج در حال دم کردنتان قرار بدهید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا