- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
خبرورزشی - مسیح زاهدی درباره تساوی مس رفسنجان مقابل استقلال گفت: دو تیم میخواستند نیمفصل دوم را با برد شروع کنند تا شرایطشان در جدول بهتر شود. واقعا کار سختی داشتیم چون استقلال برای خارج شدن از بحران به بازی آمده بود و خوب کار کرد، اما فکر میکنم ما بهتر و منطقیتر بودیم و حتی شانس برد هم داشتیم.
او ادامه داد: تنها هدف ما مقابل استقلال برد بود و آقای ربیعی هم به نتیجهای غیر از این فکر نمیکردند، اما به هر حال حریف ما هم یکی از بزرگترین و پُرمهرهترین تیمهای ایران است و مساوی هم چندان نتیجه بدی نیست ولی به شخصه اعتقاد دارم حملات ما خطرناکتر بود و نمایش فنی بهتری داشتیم.
مدافع مس رفسنجان درباره گلزنی مقابل استقلال عنوان کرد: همیشه هدف اول من گل نخوردن تیم بوده و هست، اما خدا را شکر...
او ادامه داد: تنها هدف ما مقابل استقلال برد بود و آقای ربیعی هم به نتیجهای غیر از این فکر نمیکردند، اما به هر حال حریف ما هم یکی از بزرگترین و پُرمهرهترین تیمهای ایران است و مساوی هم چندان نتیجه بدی نیست ولی به شخصه اعتقاد دارم حملات ما خطرناکتر بود و نمایش فنی بهتری داشتیم.
مدافع مس رفسنجان درباره گلزنی مقابل استقلال عنوان کرد: همیشه هدف اول من گل نخوردن تیم بوده و هست، اما خدا را شکر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.