متفرقه چگونه یک “مربای انجیر خشک” خوشمره درست کنیم؟

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 154
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,842
پسندها
20,936
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
سطح
31
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مربای انجیرخشک یک مربای ساده است که تنها از ترکیب انجیر خشک، شکر و آب لیمو درست می شود و برای تهیه آن نیازی به هیچ افزدونی دیگری نیست.

مواد لازم مربای انجیر خشک​

مقداری موادی که نیاز داریم برای تهیه مربای انجیر خشک در ادامه ذکر شده است که به صورت دقیق اضافه نمایید تا بهترین طعم مربا را داشته باشید :

مواد مورد نظرمقدار لازم
انجیر1/5 کیلو گرم
شکر1 کیلوگرم
آب انجیر1/5 پیمانه
آب لیمو ترش2 قاشق غذاخوری
گلابنصف پیمانه
زعفران دم کرده2...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,842
پسندها
20,936
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
سطح
31
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه مربای انجیر خشک :
انجیرهای خشک را بشویید و بعد در مقداری آب سرد ، حدود 3 تا 5 ساعت خیس دهید تا نرم شوند.

بعد از نرم شدن انجیرها ، یک و نیم پیمانه از آب انجیری که در آن انجیرهای خشک را خیس دادید به همراه شکر داخل قابلمه ای لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

تا شکر حل شود و به جوش بیاید.سپس انجیر های نرم شده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ریزبجوشند. وقتی مربا قوام لازم رسید و انجیرها پخته شدند

در پنج دقیقه آخر پخت ، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا سرد شود. سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,842
پسندها
20,936
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
سطح
31
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

نکات درست کردن مربای انجیر :​

برای اطمینان از غلظت مربا کمی از شهد آن را در یک ظرف بریزید و چنددقیقه ای در یخچال قرار دهید تا از میزان قوام آن مطمئن شوید.

برای بدست آوردن شربت انجیر باید مقدار آب و شکر را افزایش دهید.

میزان گلاب و زعفران بنا به ذائقه شما اختیاری و قابل تغییر است.

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر خشک​

مربای انجیر خشک جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 18دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مربای انجیر خشک را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
 
عقب
بالا