متفرقه چگونه تلخی غذا را بگیریم؟

  • نویسنده موضوع SETAREH LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 135
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,202
پسندها
31,424
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شاید برای شما هم پیش آمده است که خورشت یا غذایی که درست کرده اید دارای مزه کمی از تلخی شده باشد. در این مقاله به توضیح دلیل آن و اینکه چگونه تلخی غذا را از بین ببریم خواهیم پرداخت. مزه تلخ دائما در غذاهای پخته شده حس نمی شود و بعض وقتها غذاهای خام مثل انواع میوه و سبزی نیز دارای مزه تلخی می باشند که با چند ترفند ساده می توان آن را کم کرد.
شیوه گرفتن تلخی غذا بسته به دلیل به وجود آمدن آن
برطرف کردن تلخی غذا در اثر لیمو عمانی
یکی از مهمترین دلیل تلخی خورش‌ها وجود لیمو عمانی است. در این صورت برای برطرف کردن تلخی غذا شیوه های زیر را امتحان کنید:



اضافه کردن لیمو عمانی در آخر پخت: لیمو را در آخر پخت غذا و در نیم ساعت پایانی به غذا اضافه کنید، زیرا پخت طولانی مدت لیمو عمانی با غذا در بیشتر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا