- ارسالیها
- 6,843
- پسندها
- 20,935
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- نویسنده موضوع
- #1
برای تهیه “مربای گیلاس” ابتدا گیلاس ها را تمیز و برگ های آن را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید.
بهتر است از میوه گیلاس، تازه تازه و پس از چیده شده از درخت استفاده کرد.
پخت مربای گیلاس تازه و خوش زنگ و لعاب
یکی از مرباهای خوشمزه و دوست داشتنی، مربای گیلاس است که هم می توان در صبحانه از آن استفاده کرد و هم به در تهیه دسر و شیرینی.بهتر است از میوه گیلاس، تازه تازه و پس از چیده شده از درخت استفاده کرد.
مواد لازم برای مربای گیلاس
- گیلاس قرمز یا سیاه :1 کیلوگرم
- شکر: 7 لیوان
- اسانس وانیل :چند قطره
طرز تهیه مربای گیلاس
گیلاس ها ی رسیده را تمیز کنید و برگ هایش را جدا کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.