- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
طرز تهیه ترشی خیار چنبر
بادمجون 2 عدد
خیارچنبر 1 کیلو
سیر به تعداد کافی
فلفل تند به اندازه دلخواه
سرکه به میزان کافی
زردچوبه به میزان لازم
ادویه ترشی به مقدار لازم
سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر به میزان کافی
روش تهیه ترشی خیار چنبر
بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه ای و درشت خردکنید و با سرکه ، کمی زردچوبه و فلفل تند می پزیم طوری که له نشوند.سپس ادویه ترشی ، سیاه دانه ، تخم گشنیز ، سیر و گلپر را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه ترشی سرد شد میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.
بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند.سپس خیار چنبرها را هم به صورت حلقه ای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجان ها...
بادمجون 2 عدد
خیارچنبر 1 کیلو
سیر به تعداد کافی
فلفل تند به اندازه دلخواه
سرکه به میزان کافی
زردچوبه به میزان لازم
ادویه ترشی به مقدار لازم
سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر به میزان کافی
روش تهیه ترشی خیار چنبر
بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه ای و درشت خردکنید و با سرکه ، کمی زردچوبه و فلفل تند می پزیم طوری که له نشوند.سپس ادویه ترشی ، سیاه دانه ، تخم گشنیز ، سیر و گلپر را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه ترشی سرد شد میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.
بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند.سپس خیار چنبرها را هم به صورت حلقه ای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجان ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.