متفرقه کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و بادمجان

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 112
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه ترشی خیار چنبر
بادمجون 2 عدد
خیارچنبر 1 کیلو
سیر به تعداد کافی
فلفل تند به اندازه دلخواه
سرکه به میزان کافی
زردچوبه به میزان لازم
ادویه ترشی به مقدار لازم
سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر به میزان کافی

روش تهیه ترشی خیار چنبر
بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه ای و درشت خردکنید و با سرکه ، کمی زردچوبه و فلفل تند می پزیم طوری که له نشوند.سپس ادویه ترشی ، سیاه دانه ، تخم گشنیز ، سیر و گلپر را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه ترشی سرد شد میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.

بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند.سپس خیار چنبرها را هم به صورت حلقه ای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجان ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا