- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش بهداشت نیوز، متخصصان ۱۵ میلی گرم ویتامین E در روز از منابعی مانند فلفل دلمهای قرمز و آووکادو را توصیه میکنند.
ویتامین E یک ماده معدنی محلول در چربی و آنتی اکسیدان است که در میوهها و سبزیجات یافت میشود. این ویتامین، از تقویت سیستم ایمنی بدن تا کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای قلبی را داراست.
ویتامین E ممکن است روند پیری سلولها را کاهش دهد، به این معنی که از آسیب رادیکالهای آزاد به سلولها جلوگیری میکند. رادیکالهای آزاد مولکولهای بسیار واکنشی هستند که در اثر واکنشهای شیمیایی در بدن تولید میشوند. آنها همچنین میتوانند از منابع خارجی مانند دود سیگار و آلودگی هوا وارد شوند. وقتی رادیکالهای آزاد به سلولها آسیب میرسانند، ممکن است شرایطی مانند زوال عقل و بیماری...
ویتامین E یک ماده معدنی محلول در چربی و آنتی اکسیدان است که در میوهها و سبزیجات یافت میشود. این ویتامین، از تقویت سیستم ایمنی بدن تا کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای قلبی را داراست.
ویتامین E ممکن است روند پیری سلولها را کاهش دهد، به این معنی که از آسیب رادیکالهای آزاد به سلولها جلوگیری میکند. رادیکالهای آزاد مولکولهای بسیار واکنشی هستند که در اثر واکنشهای شیمیایی در بدن تولید میشوند. آنها همچنین میتوانند از منابع خارجی مانند دود سیگار و آلودگی هوا وارد شوند. وقتی رادیکالهای آزاد به سلولها آسیب میرسانند، ممکن است شرایطی مانند زوال عقل و بیماری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.