S Shiva.Panah مدیر بازنشسته کتاب مدیر بازنشسته تاریخ ثبتنام 1/3/20 ارسالیها 1,087 پسندها 23,078 امتیازها 43,073 مدالها 38 123 سطح 31 30/3/21 نویسنده موضوع #1 «باسمه تعالی» با عرض سلام خدمت تمامی کاربران عزیز یک رمان این بار با مصاحبهای همراه سرکار Hadis_hs عزیز خدمت شما رسیدهایم. ..::: Hadis_hs :::.. خالق آثاری چون: تیک تاکرای شیطون یقهی سیاه ~~~~~ آخرین ویرایش 1/4/21 امضا : Shiva.Panah
«باسمه تعالی» با عرض سلام خدمت تمامی کاربران عزیز یک رمان این بار با مصاحبهای همراه سرکار Hadis_hs عزیز خدمت شما رسیدهایم. ..::: Hadis_hs :::.. خالق آثاری چون: تیک تاکرای شیطون یقهی سیاه ~~~~~
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته کتاب مدیر بازنشسته تاریخ ثبتنام 1/3/20 ارسالیها 1,087 پسندها 23,078 امتیازها 43,073 مدالها 38 123 سطح 31 30/3/21 نویسنده موضوع #2 درود! خیلی خب منم یه سلام میکنم خدمت همه 1) از چند سالگی دست به قلم شدید؟ از ۱۲ سالگی 2) نام آثارتون رو بگید؟ تیک تاکرای شیطون و یقه ی سیاه 3) از کدوم آثار راضی هستید؟ بیشتر تیک تاکرای شیطون و دوست دارم 4) اگر قرار باشه یکی از آثارتون رو به عنوان بهترین اثر انتخاب کنید، کدوم هست؟ به عنوان بهترین اثر، یقه ی سیاه و انتخاب میکنم 5) چه چیز باعث شد که به نویسنگی علاقهمند شدید؟ خب همه چی از خوندن یه رمان شروع شد و از... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Shiva.Panah
درود! خیلی خب منم یه سلام میکنم خدمت همه 1) از چند سالگی دست به قلم شدید؟ از ۱۲ سالگی 2) نام آثارتون رو بگید؟ تیک تاکرای شیطون و یقه ی سیاه 3) از کدوم آثار راضی هستید؟ بیشتر تیک تاکرای شیطون و دوست دارم 4) اگر قرار باشه یکی از آثارتون رو به عنوان بهترین اثر انتخاب کنید، کدوم هست؟ به عنوان بهترین اثر، یقه ی سیاه و انتخاب میکنم 5) چه چیز باعث شد که به نویسنگی علاقهمند شدید؟ خب همه چی از خوندن یه رمان شروع شد و از... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.